Нашата мисия


Mentors BG цели да покаже, че бъдещето невинаги означава несигурност. Стремежът към съвършенство ни тласка крачка напред и е достатъчен да внесе предвидимост, кураж и надежда, че утре ще бъде по-светло от днес.
С ентусиазъм и изразена увереност, в отговор на растящата нужда от действие в младежкия сектор у нас, проектът събира студенти, млади професионалисти и възрастни в едногодишна програма за менторство в сферите политика, финанси, бизнес, право, IT и други.
Целта е младежите да изградят приятелски и делови взаимоотношения с водещи експерти в областите, от които се вълнуват. По този начин програмата допринася за тяхното развитие, предлагайки възможност на менторите да демонстрират ангажираност с предизвикателствата пред младото поколение.


Нашият подход

Mentors BG обединява експерти и студенти в програма с една от следните цели:

• Професионална цел – участникът дефинира професионална цел, която реализира с помощта на ментор.

• Кауза - на базата на проучване в сектора, участникът избира важна за него кауза и в партньорство със свооя ментор, създава стратегия за действие.

• Бизнес цел - участникът избира цел, свързана с развитието на идея или компания, която осъществява с помощта на своя ментор

• startBG – подкрепа за наскоро стартирали предприемачи и младежи, желаещи да развият собствен бизнес


Ментори

Месеца

Абонамент за новини

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация относно нашите инициативи.